Viki eL

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ZN. Neanalyzovať!!!

Máme my ženy fakt super šiesty zmysel, že niečo očakávame, alebo si len naším nekonečným analyzovaním nešťastie privolávame...?
    Hovorí sa, že keď na niečo veľmi myslíš dokážeš si to silou myslenia privolať. Bola o tom napísaná nie jedna kniha, ktorá sa z pultov vytratila rýchlejšie ako teplé rožky. Ale chcela by som si raz prečítať aj knihu ako si niečo neprivolať. Áno viem, nemyslieť na to, ale ako sa to dá? Keď my ženy máme tu špeciálnu vlastnosť, že musíme všetko donekonečna analyzovať a rozoberať, až kým to nerozoberieme tak, že už to nedá nikto a nič na svete dokopy.
    Nechcem sa nikoho dotknúť, ale je tu ešte jedna možnosť, patriť medzi tie "menej inteligentné", veď tie sú vždy šťastnejšie. Treba sa jednoducho vykašľať na svoj šiesty zmysel, vykašľať sa na reč tela, na ktorej čítanie máme my ženy lepšie predpoklady, nevšímať si žiadne "znamenia" a veriť len tomu, čo nám kto povie. Niekedy je to vážne lepšie, lebo veľa krát si veci iba nahovárame a teda urobíme aj z komára somára.
   "Miláčik, milujem Ťa" , "Si pre mňa jediná" áno veriť napríklad aj slovám ako sú tieto a nehľadať za tým nič viac, ako sa pri tom tváril, ako to myslel, keď to tak je, prečo mi dnes napísal o desať správ menej ako včera??? Nerozoberať, neriešiť! Je to tak? Áno, super. Som šťastná, lebo som jeho jediná. Určite nikoho nepotrebuje riešiť, lebo on má mňa a ja mám jeho...
   Myslím si, že ak začneme zmýšľať takto, naša polovička to vycíti a čo je pre muža lepšie ako jeho oddaná partnerka, je to jedno s druhým, my mu veríme, on to cíti, tak isto ako cíti aj to, keď mu neveríme.
   Koľko vzťahov, v ktorým on miluje ju a ona jeho sa aj tak rozpadlo. A prečo? Lebo jedného dňa chlapa prestane baviť naše nekonečné podozieranie a nekonečné konšpiračné teórie o tom,kde, s kým a prečo... A potom si aj nájde dôvod aby to urobil. Čo znamená jediné. Samé sme si to privolali. Tajomstvo funguje a ako funguje na dobré, funguje aj na zlé.
  Áno, pre vzťahy je oveľa ťažšia doba, ako kedysi, lebo je tu plno vecí, ktoré nahrávajú nevere. Telefóny, facebooky.... Ale skúsme si prosto ten vzťah užívať naplno, byť šťastná ako malé dieťa keď dostane svoje vysnívané šteniatko, je pravda, ak budeme sklamané,bude nás to bolieť, ale to bude tak či tak, avšak ak si náš vzťah užijeme naplno, aspoň nebudeme nikdy ľutovať, že sme to neurobili, keď sme mali tú možnosť,lebo na svete je len veľmi malé percento ľudí, ktorí dostanú šancu milovať niekoho dvakrát. Nikdy nevieme, či tu naša láska bude pre nás deň, týždeň či navždy a preto, milujme tu a teraz a milujme naplno. Milujme bez hanby, bez predsudkov, bez očakávaní a hlavne, bez analyzovania.

život | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014