Viki eL

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tabletka po...

Tabletka, ktorá by mi uľahčila život...ak by existovala
Ako existuje "tabletka po", ktorú ženy raz za čas použijú aby si boli isté, že ak mužovi niečo "ušlo" zničí všetko, čo by mohlo do budúcna nejako narásť a skomplikovať život, tak by mala existovať aj "tabletka po", ktorá by sa dala použiť keď človek povie niečo, čo neskôr veľmi ľutuje..
Väčšinou neskôr rovná sa na druhý deň po vytriezvení a uvedomení si udalostí predošlej noci... Mohla by mať presne ten istý účinok, zničila by zárodky všetkého, čo bolo "vypustené" z úst. Keď sa tak nad tým zamyslím, ústa sú vlastne môj jediný pohlavný orgán, lebo len nimi dokážem hocičo fakt do.ebať.
A keď ešte nikto takúto tabletku nevynašiel, tak by telo a hlasivky mali byť stvorené tak, že čím ma človek väčšie nervy, tým tichšie rozpráva, tichšie, nie hlasnejšie...to by bolo ideálne, lebo potom by nemusel nikto ľutovať a vysvetľovať niečo, čo povedal v návale hnevu. A tým pádom by žiadna tabletka nebola potrebná.
Áno, ľudské telo je jeden takmer dokonalý premyslený stroj, ktorý úžasne funguje, no toto fakt nevyšlo. Prečo keď sme rozčúlení kričíme? A nie naopak?
Každopádne, ak by aj bola stvorená ultra zázračná tabletka a dala by sa brať maximálne dvakrát ročne, ako je to u tej všeobecne známej, neviem, či by to stačilo, ale lepšie mať aspoň o dva problémy ročne menej ako nič...
Poprosím budúceho vynálezcu, ani antikoncepcia voči takýmto skutkom by nebola zlá

život | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014